Kövess minket!
  
     

Varázsolja kertjébe a természet közelségét dísztóval!

Varázsolja kertjébe a természet közelségét dísztóval!
2018, szeptember 28.

Örömmel tölti az idejét vízparton, és szereti a növények közelségét? Kertje kiépítése vagy átalakítása előtt áll, és igyekszik minél egyedülállóbb eredményt elérni? Kerti tó építésével különleges környezetet hozhat létre. Nap, mint nap közel tudhatja magához a vízpartot és a csodálatos növényvilágot. A dísztó máshoz nem hasonlítható hangulatot teremthet ingatlana környezetében.

Otthonunk kialakítása során fontos, hogy megvalósítsuk egyéni ötleteinket. Sokan kedveljük a vízpartot, azonban rohanó mindennapjainkban kevés szabadidővel rendelkezünk, így nem mindig jutunk el kedvenc helyeinkre. A legjobb módszer arra, hogy közelebb tudhassuk magunkhoz a vizet és kedvenc növényeinket, a saját kerti tó építése. A terepviszonyoktól, valamint a rendelkezésre álló terület méretétől függ, hogy pontosan mekkora dísztó létesítését oldhatjuk meg. Csodaszép növényzet és állatvilág tárulhat elénk, ha megvalósítjuk egyedi terveinket. A dísztó kertünk szerves részéve válhat. Tapasztalt szakemberek segítségével, megfelelő anyagok felhasználásával és gondos eljárással kiváló eredménynek örülhetünk.

Egyedi igénye szerint látjuk el a kerti tó építésével kapcsolatos munkálatokat. Cégünk, a Donafer csapata színvonalas szolgáltatást nyújt! A dísztó létesítése során kiváló minőségű kaucsukot használunk fel, így teljes mértékben elégedett lehet az UV és gyökérálló szigetelővel. Kérése alapján telepítjük a kiválasztott növényeket és kisállatokat, híd, stég, vízesés, szökőkút igénye esetén szintén számíthat a segítségünkre. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.donafer.hu weboldalunkon!

Érjen el látványos eredményt környezete kialakítása során, döntsön a kerti tó építése mellett! Pihenjen kellemes környezetben a hét minden napján, saját kertjében! Dísztó kivitelezése céljából és más elképzelései megvalósítása ügyében bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívjon minket a 06-30-231-8898-as telefonszámuon vagy írjon nekünk a donafer02@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Nyugalom szigete a kertben: hintaágy
Nyugalom szigete a kertben: hintaágy

A kerttulajdonosok nagy kincset birtokolnak; otthonuk közelségében a természet egy kis szeglete lehet az övék. Ám ahhoz, hogy a zöldterület...

Close