Kövess minket!
  
     

Természetes hatást keltő kerti tipegők

Természetes hatást keltő kerti tipegők
2015, szeptember 1.

Ahogy a legtöbb nyilvános helyen a látogatók, vendégek leggyakoribb útvonalát követve alakítják ki az utakat, jó ötlet otthonunk kertjében is a legtöbbet használt útszakaszt ellátni burkoló kővel.

Nagyszerű megoldást jelent a kert szép, és egyben könnyen bejárható kialakítására a különböző burkolatok alkalmazása. Azonban akadhatnak a területnek olyan részei, ahol felesleges teljes mértékben burkolni, hanem elegendő csak burkolólapokat letenni. Ezeket olyan távolságban célszerű elhelyezni, hogy szükség esetén esőben is meg tudjuk közelíteni a kívánt részt.

Kerti tipegők tervezésénél érdemes figyelembe venni a következőket:

  • a kert elemeivel harmonikus kialakítás
  • a ház színvilágához igazítás
  • túl sok taglalásra, a növényfelület szétszabdalására nincs szükség
  • az utólagos ápolási munkára gondolva

A kerti tipegők készítését tavaszra a legjobb tervezni, hiszen akkor már ismerhetjük az ültetéssel kapcsolatos elképzeléseinket. Fontos, hogy ne tévesszük szem elől azt sem, hogy nem csak egy évre szól a burkolat. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a burkolat alá minden esetben erős ágyazat kerüljön.

A kerti tipegők kivitelezésében nagy segítséget nyújt a Full Építő Kft., ahol tapasztalt szakemberek foglalkoznak térkövek gyártásával. A többféle színben és formában kapható, természetes hatást nyújtó, praktikus megoldású kerti tipegők megrendelhetők a www.kreativko.hu oldalon.

Munkatársaink segítőkészek, részletes információt, és igény esetén tanácsot is adnak. Egyedi stílusú termékeink által kertjét egyben elegánssá is varázsolhatja ezzel a megoldással. Teljes körű szolgáltatással, és a minőségi anyagok felhasználásával igyekszünk a lehető leghatékonyabb munkát végezni.

Alakítson ki Ön is házával összhangban, több évre szólóan kerti tipegőt! Remekül fog díszíteni, valamint könnyebb lesz a közlekedés is kertjében. Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk a 06-20-9318528 –as telefonszámon, vagy elektronikus úton levélben az info@kreativko.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bandyplastics.hu
Konyhakert az ablakban

A városi kertészkedés manapság nagy népszerűségnek örvend, mégpedig nem véletlenül. Nyilvánvalóan azok is szeretnének friss zöldségekhez és fűszerekhez jutni, akiknek...

Close