Kövess minket!
  
     

Természetes hatás, modern minőség

Természetes hatás, modern minőség
2014, március 13.

Az emberiség évezredek óta szoros kapcsolatban él a természettel és a mindennapjai során, valamint az alapvető létfeltételek megteremtéséhez a legkülönbözőbb módokon használta fel a fellelhető alapanyagokat. Napjainkban a rohanó, stresszes életmódnak köszönhetően mindenkinek jólesik egy kicsit megpihenni és a természetes élőkörnyezet adta lehetőségeket, nyugalmat élvezni.

Természetes építőanyagok a kertben

A természetes építőanyagok közül a legközkedveltebb a fa, mivel dekoratív, jól megmunkálható és lélegző, sokoldalú nyersanyag. A kertépítés során egy-két kreatív ötlettel megannyi esztétikus kerti elemet és építményt valósíthatunk meg és tehetjük velük komfortosabbá vagy dekoratívvá környezetünket, ilyen például a kerti pavilon, hinta, lugas vagy terasz. Továbbá burkolóelemként is gyakori alapanyag a fa többek között kert utak, közlekedők, lépcsők fedéséhez. A természetes faanyag számos előnye mellett azonban rendszeres karbantartást, ápolást és felújítást vagy cserét igényelnek a belőle készült burkolatok, mivel az idők alatt, az időjárás viszontagságainak köszönhetően, valamint a rendszeres igénybevétel miatt elkopnak, tönkremennek. A minőség megőrzése érdekében napjainkban már létezik egy remek megoldás, ami ugyanakkor a természetesség látszatát biztosítja.

Tartós, mégis természetes

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között egy kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik a természetes burkolatokat kedvelik otthonukban, kertjükben, ugyanakkor a tartós minőség hívei. A fa utánzatú térburkolatok megtévesztésig hasonlítanak az eredeti fa burkolóelemekre és építőanyagokra, ezzel a természet autentikus élményét kölcsönzik, ugyanakkor gazdaságos és időtálló megoldást jelentenek. A cégünk által forgalmazott termékek maximálisan eleget tesznek a legmagasabb minőségi és megjelenésbeli elvárásnak.

Amennyiben szeretne Ön is természetes és tartós fa utánzatú térburkolatokat kertjébe, látogasson el a www.kreativko.hu weboldalra, tekintse meg a széles választékot és válogasson kedvére igényeinek és elképzeléseinek megfelelően!

Bővebb tájékoztatásért és információkért a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen érdeklődhet, valamint várjuk szeretettel minden kedves leendő ügyfelünket és az érdeklődőket egyeztetés után személyesen budapesti telephelyünkön!

Reméljünk hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kerttervezo.net  - térburkolat
Hogyan válasszunk megfelelő térburkolatot?

Kertünk kialakításában a legfontosabb, hogy olyan elemeket válogassunk össze, melyekkel tökéletes összhangot alakíthatunk ki kertünkben. Attól függően, hogy otthonunk milyen...

Close