Kövess minket!
  
     

Szeretne hibátlan virágoskertet? Védje az ágyásokat fenyőkéreggel!

Szeretne hibátlan virágoskertet? Védje az ágyásokat fenyőkéreggel!
2016, október 27.

Nyílván minden kertész arról álmodik, hogy kertje egészséges és pompázatos legyen, tele szebbnél-szebb növényekkel és virágokkal. A gyomosodás azonban sokak rémálma, hiszen akármennyire is igyekszünk küzdeni a gyomnövényekkel szemben, újra és újra visszatérnek.

A fenyőkéreg alkalmazása nem csak dekorációs célokat szolgál, és bár bizonyítottan védi a kerteket a gyomosodással szemben, még nem annyira elterjedt megoldás hazánkban. Ennek egyik oka talán az lehet, hogy sokan félnek a használatától, illetve attól, hogy rontja majd a kert esztétikai összképét. Pedig manapság már számtalan formában létezik, különböző színekben és méretekben, így szinte bármelyik kertben tökéletesen megállja a helyét!

Azonban a fenyőkéregnek számos más pozitívuma is van a gyomosodás megelőzése mellett. Például remek nedvességtartó hatása van, így segít a nedvességet egyenletesen eljuttatni a növények gyökérzetéhez, ezáltal az öntözési folyamatot is egyszerűbbé teszi. Emellett pedig a téli kertgondozásban is hasznunkra válhat, hiszen védi a talajt a kiszáradástól, a túlnedvesedéstől és a megfagyástól is. Így azok a növényeink is biztonságban lehetnek, melyek amúgy a fagyott talajban elhalnának. Fontos azonban leszögezni, hogy a fenyőkéreg is csak bizonyos hőfokig nyújt védelmet a fagy ellen, tehát ha tartósan fagypont alá süllyed a hőmérséklet, érdemes az érzékenyebb növényeket bemenekíteni a télikertbe vagy az otthonunkba!

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a kertgondozás területén. Szakterületünk a gyomosodás elleni védelem, és a fenyőkéreg árusítás. Kizárólag minőségi alapanyagokból készült mulcsot kínálunk, különböző kivitelben, hogy minden kertész megtalálhassa a számára tökéletes verziót! Látogasson el honlapunkra, a www.fenyokereg.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-20 929 1404-es vagy a +36-20 201 0732-es számon, akár e-mailben, a honlapunkon található űrlap kitöltésével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kerti bútor
Milyen kerti bútorokat érdemes beszereznünk?

Kertes házban élni nagy kiváltság, hiszen ahogy egyre jobban városiasodik a világ, egyre kevesebb lehetőség adódik olyan lakás választására, amely...

Close