Kövess minket!
  
     

Polyrattan növényláda: mert növényei a legjobbat érdemlik!

Polyrattan növényláda: mert növényei a legjobbat érdemlik!
2017, március 1.

Manapság viszonylag könnyű dolgunk van, ha növényládát szeretnénk vásárolni, hiszen hatalmas választék áll rendelkezésünkre. Azonban bár a kínálat nagy, minőségben jelentős eltérések lehetnek egy-egy növényláda között. Ha fontos számunkra a színvonal és a megbízhatóság, érdemes polyrattan növényládát választanunk.

A polyrattan növényládák kifejezetten dekoratívak, ráadásul minőségi alapanyagból készülnek. A növényládák belseje horganyozott lemezekből áll, külsejüket pedig kiváló polyrattan burkolat fedi, melyet polírozott alumíniummal díszítenek. Praktikus választás, hiszen a polyrattan növényládákba közvetlenül bele tudjuk helyezni a növényeinket, így rengeteg macerát spórolunk meg magunknak

De miért is olyan különleges a polyrattan burkolat?

A polyrattan burkolat stílusos, kézi szövésű anyag, mely ellenáll az UV-fény és a víz káros hatásainak. Ahogy már a nevéből is sejteni lehet, a polyrattan a rattanpálmára hasonlító műanyagból készült, melyből több árnyalat is fellelhető: sötétebb és világosabb barnák, illetve zöld és szürke színek. Tökéletes választás kültéri felhasználásra, köszönhetően tartósságának, illetve tisztítani is rendkívül egyszerű. A polyrattan növényláda ellenáll a szeszélyes időjárás viszontagságainak, és nem kopik napfény hatására. Attól függően, hogy milyen méretű és mennyiségű növényt szeretnénk benne tárolni, többféle méretből és formából válogathatunk.

Amennyiben szeretné növényeinek a legjobb körülményeket biztosítani, válassza a polyrattan növényládákat! Így garantáltan tökéletes védelmet és stílusos megjelenést biztosíthat kültéri növényeinek is! Ha szeretne egyszerűen és kényelmesen polyrattan növényládát rendelni, forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.bandyplastics.hu webcímre, és tekintse meg webáruházunk széles kínálatát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 594 5105-ös telefonszámon, illetve az info@bandyplastics.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Készüljön a tavaszra már most kertjében!
Készüljön a tavaszra már most kertjében!

A tél nem éppen a kertgondozás időszaka, hiszen a növények nagy része ilyenkor eldobja leveleit és termését, várva a tavaszi...

Close