Kövess minket!
  
     

Nyugalom szigete a kertben: hintaágy

Nyugalom szigete a kertben: hintaágy
2018, július 30.

A kerttulajdonosok nagy kincset birtokolnak; otthonuk közelségében a természet egy kis szeglete lehet az övék. Ám ahhoz, hogy a zöldterület ne csupán szép legyen, hanem valamennyi funkcióját betöltse, amit használói elvárnak tőle, bizony gondos tervezésre van szükség. Természetesen az egyéni igények határozzák meg, hogy pontosan mire használjuk a kertet, de alapvetően elmondható, hogy a pihenés színtereként van jelen. Ez azt jelenti, hogy a zöldellő pázsit és a színpompás növények mellett egy olyan területet is érdemes elkeríteni, ahol kikapcsolódhatunk, ahova kerti bútorokat, hintaágyat is tehetünk.

A hintázás nem csupán a gyermekekre, hanem ránk, felnőttekre is kifejezetten nyugtató hatással van, melynek pszichológiai háttere, hogy a ritmikus mozgás elősegíti a feszültség, szorongás leküzdését. Ennélfogva egy hintaágy nem csak komfortos bútordarab a kertben, hanem egy olyan berendezési elem, mellyel oldhatjuk a felgyülemlett stresszt egy nehéz nap után. A hintaágyban védve vagyunk az erős napsütéssel szemben, miközben kényelmesen ringatózhatunk, a friss levegőt élvezve. További előnyei közé tartozik a könnyű tisztíthatóság és a dönthető háttámla is, nem utolsó sorban a rengeteg különféle színváltozat teret ad annak, hogy ebben a bútordarabban is tükröződjön ízlésvilágunk.

Kényelmes, praktikusan kialakított és stílusos hintaágyak közül válogatna? Nézzen körül cégünk, a SPORTVILÁG Hungary Kft. weboldalán, és válogasson termékeink széles kínálatából! A www.sportvilag.addel.hu részletesen tájékozódhat a hintaágyak jellemezőiről és árairól, valamint megismerheti aktuális akciós ajánlatainkat is! Rendeljen bátran, és amennyiben kérdései merülnének fel termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-1-427-0297-es és a +36-70-415-5164-es telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk a sportvilag@sportvilag.com e-mail címre! Hagyja maga mögött a hétköznapok nehézségeit, lazuljon el a tőlünk rendelhető hintaágyak egyikében!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hogyan füvesítsünk: mag, vagy gyepszőnyeg?
Hogyan füvesítsünk: mag, vagy gyepszőnyeg?

Egy kert megépítésekor az egyik legfontosabb kérdés a füvesítés megoldása, vagyis hogy fűmagról vessük, vagy gyepszőnyeget terítsünk le. Mindkettőnek megvannak...

Close