Kövess minket!
  
     

Mit érdemes tudnunk a csepegtető csövek tulajdonságairól és telepítéséről?

Mit érdemes tudnunk a csepegtető csövek tulajdonságairól és telepítéséről?
2017, július 27.

Csökkenteni szeretne az öntözések során felhasznált víz mennyiségén? Költséghatékony, ugyanakkor korszerű megoldást keres ennek céljából? Csepegtető öntözéssel minden szempontból előnyösen valósíthatja meg elképzeléseit, ugyanis ezzel a módszerrel pontosan annyi vizet használhat fel, amennyire szükség van.

Sokan szembesülünk azzal a problémával, hogy rengeteg vízzel öntözünk, mégsem térül meg a ráfordításunk. Ennek az lehet az oka, hogy nem megfelelő eszközt alkalmazunk tevékenységünk során. Könnyedén megfeledkezhetünk eddigi nehézségeinkről, ha közelebbről megismerkedünk a csepegtető öntözés speciális öntözéstechnikai módjával.

A növények öntözésénél nagyon fontos, hogy közvetlenül a tövüknél jusson a víz a talajba, és legjobb, ha egyszerre nagyobb mennyiségű növény ellátását is meg tudjuk valósítani. Erre a célra szolgál a csepegtető cső használata, ami mindezt tökéletesen lehetővé teszi. Fontos, hogy részletesen, elegendő időt rászánva tervezzük meg az öntözőrendszert, majd megfelelően oldjuk meg ennek kivitelezést. Ha már rendelkezésünkre áll eszközünk, nélkülözhetetlen az öntözési idő tesztelése. Ezek után bátran alkalmazhatjuk a csepegtető öntözés módszerét.

Energiatakarékos, többféle alkalmazási területen helytálló csepegtető cső igénybevétele céljából a legjobb helyen jár cégünknél, az AQUA-MATIC Kft.-nél! Megbízható öntözőrendszert nyújtunk elérhető áron, mellyel jelentős mértékben csökkentheti költségeit, és hatékonyan láthatja el vízzel növényeit. Szerezzen bővebb információt a csepegtető öntözés egyedülálló technikájáról, és az általunk biztosított lehetőségekről a www.aqua-matic.hu weboldalunkon!

Garantálja növényeinek a megfelelő vízellátást! Gondoskodjon az egyszerű és hatékony megoldásról, ami hosszú éveken keresztül megkönnyítheti munkáját, alkalmazzon Ön is korszerű öntözőrendszert! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-242-4824–es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@aqua-matic.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A kerti dekoráció legnagyobb barátja: a fenyőkéreg
A kerti dekoráció legnagyobb barátja: a fenyőkéreg

A fenyőkéreg kifejezetten népszerű talajtakarónak számít, hiszen remekül védi a talaj víz- és hő-háztartását, nem engedi a gyomokat kinőni, lazítja...

Close