Kövess minket!
  
     

Minőségi és természetes teraszépítés és burkolás

Minőségi és természetes teraszépítés és burkolás
2014, szeptember 11.

Kertünk szépítgetése, bővítése, fejlesztése és a kerti elemek építése szorosan hozzákacsolódik otthonunk és életterünk kialakításához, melyhez napjainkban változatos lehetőségek kínálkoznak a tulajdonosok számára, hogy megvalósíthassák az elképzelt álomotthont. A kerti kényelem megteremtése igényeink szerint kiemelten fontos, hiszen mindenkinek jólesik egy-egy mozgalmas munkanapot követően, vagy hétvégén kellemes, zöld környezetben kipihenni a fáradalmakat, emlékezetes pillanatokat együtt tölteni a családtagokkal és barátokkal, azonban ehhez szükséges bizonyos elemek kivitelezése, úgy, mint egy minőségi és esztétikus terasz.

Teraszépítés és burkolás természetes hatású térburkolatokkal

Napjainkban igen nagy divat, valamint esztétikailag is igen jól mutat a természetes, fa utánzatú térburkolatok alkalmazása a kertekben különféle célokra, melyek közül a teraszépítés és burkolás számos dekoratív lehetőséget rejt magában. A változatos kínálatnak köszönhetően már a burkolóanyagok piaca is gazdag palettával és megannyi előnnyel várja az érdeklődőket:

  • Időtálló, tartós befektetés: A hagyományos faburkolatokkal szemben a fa utánzatú térburkolatok ellenállnak az időjárás viszontagságainak és egyéb külső behatásoknak, valamint a természetes fával szemben nem igényelnek utókezelési eljárásokat az idő múlásával.
  • Minőség: A fa utánzatú térburkolatok megjelenésben maximálisan eleget tesznek a természetességgel szemben támasztott elvárásoknak, azonban a masszív térkövek hosszantartó minőségi befektetésnek bizonyulnak.
  • Balesetvédelmi szempontból nem kell számolni az olyan kockázati lehetőségekkel, mint a szálkák és egyéb veszélyes tényezők, amely a gyermekek és háziállatok szempontjából kiemelten előnyös tulajdonság.
  • Számtalan esztétikus szín- és mintalehetőség.
  • Könnyedén tisztántartható felület.
  • A térburkolatok összeköthetőek, mivel akár a lépcsők és egyéb közlekedő felületek is burkolhatóak fa utánzatú térkövekkel.

Válassza Ön is a természetes és időtálló megoldásokat álmai otthonának megteremtéséhez!

Minőség és széles választék!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között egy kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik fa utánzatú térköveket keresnek a természetes élettér kialakításához kertjükben is. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Waves on the Pavement in Lisbon, Portugal
Esztétikus térburkolatok és a kreativitás

A rohanó és dolgos mindennapok után mindenkinek jól esik egy esztétikus és szépen kialakított kertben kipihenni fáradalmait, kellemes pillanatokat együtt...

Close