Kövess minket!
  
     

Milyen kerti bútorokat érdemes beszereznünk?

Milyen kerti bútorokat érdemes beszereznünk?
2016, augusztus 23.

Kertes házban élni nagy kiváltság, hiszen ahogy egyre jobban városiasodik a világ, egyre kevesebb lehetőség adódik olyan lakás választására, amely rendelkezik kerttel. Ezért fontos, hogy ha azok a szerencsések közé tartozunk, akiknek otthonához tartozik kert, akkor éljünk az általa adott lehetőségekkel.

Kertünk kialakításánál nem csak azt kell eldönteni, hogy milyen virágokat, fákat ültessünk, illetve, hogy hol szeretnénk füvet, hol szeretnénk macskakövet, hanem azt is, hogy milyen kerti bútorokkal szeretnénk berendezni. A kerti bútorok kiválasztása azért sem másodlagos kérdés, mert hiába van gyönyörű fánk, sziklakertünk, vagy akár kerti tavunk, ha nem tudunk hova kiülni a kertben, hogy élvezzük a környezetünket.

Ahhoz, hogy gőzölgő kávénkkal és egy újsággal kiülhessünk reggelente a kertünkbe, szükségünk van kerti garnitúrára. Ha asztallal együtt vásárolunk fából készült padot, akkor bármikor kiülhetünk étkezni is, nem csak pihenni. Ha szeretnénk árnyékban üldögélni, vagy esetleg eső esetén is kimenni a szabadba, választhatunk nád- vagy deszkatetős pavilonokat, amelyek védik a kerti bútorokat az időjárási viszontagságoktól. A kertek elmaradhatatlan kerti bútora a hintaágy, melynél jobb eszköz nincs is a relaxációra. Érdemes ülőpárnát beszerezni hozzá a maximális kényelem érdekében. Aki a nyári hőségben csobbanni szeretne, annak a fürdő dézsa remek megoldás lehet, mely egyszerű és nagyszerű kerti jakuzzi, hiszen nyáron hűsölhetünk, télen melegedhetünk benne. A gyermekeknek különösen gyakran használt játszó tér a kert, ezért pár kerti játékot nekik is elhelyeznünk. Ilyen lehet a hinta mászókás csúszdával vagy a mászófal kötélből.

Újítsa fel kertjét velünk! A Petrusz Kertibútor weboldalán a kerti bútoroktól a játszótéri játékokon át a teraszburkolatokig mindent megtalál, amire szüksége lehet kertjéhez! Tekintse meg termékeink széles választékát honlapunkon, a www.petrusz.eu webcímen, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-95/ 390-017, 06-70/372-8430 telefonszámokon, illetve a petrusz2@globonet.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
26608833 - automatic sprinklers watering grass
Hatékony kerti megoldás öntözőberendezéssel

Kerti tevékenységeit nagy alapossággal végzi, és törekszik arra, hogy mindig a lehető legszebb képet adjon környezete? Ennek érdekében a növények...

Close