Kövess minket!
  
     

Miért hódítanak a térkövek napjainkban?

Miért hódítanak a térkövek napjainkban?
2015, április 1.

Lakásvásárlás, illetve felújítás esetén mindenki az igényes, és korszerű kialakításra törekszik. Nemcsak a lakásbelső, hanem a kültér rendezése is hozzájárul egy összkomfortos kép kialakításához. Momentán számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy dizájner térburkolatokkal tegyük esztétikusabbá, valamint látványosabbá környezetünket. A térburkolatok jó néhány kerti berendezés színvonalát emelhetik.

Hogy miért előnyös a térkövek használata más burkolatokkal szemben, arra a következőkben részletesen kitérünk. Hosszú távú megbízhatóságot nyújt számunkra, mivel a természeti hatásokhoz tökéletesen alkalmazkodik: kiváló vízelvezető, fagytűrő hatása kiemelkedő, valamint a nap okozta hatásoknak is ellenáll. A térburkolatok bármikor szétbonthatóak, illetve könnyedén javíthatóak. Ezen folyamatok során semmiféle környezetszennyezés nem megy végbe, mivel gépek használata nélkül kivitelezhető a térkövek mozgatása. Költségtakarékossága, továbbá kedvező felhasználhatósága miatt piacvezető burkolási forma. A minőség páratlan példája a Kreatívkő díszburkolati üzlet kínálata.

A Kreatívkő munkatársai a legkiválóbb szakemberekből állnak, mely megalapozza számunkra a vásárlói elégedettséget. A folyamatos fejlesztések során a legmodernebb térburkolatok kerülhetnek otthonainkba kedvező áron. A díszburkolatoknak, lábazati köveknek és a díszítőelemeknek csaknem gyártási áron lehetünk a birtokosai. Emellett megannyi további termék kap szerepet a kínálatukban, mint például a lábazati kövek, kerti tipegők és fa utánzatú térburkolatok.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felkeresni bennünket a 06-20/931-85-28 telefonszámon vagy info@kreativko.hu e-mail címen. Bővebb tájékoztatást a kreativko.hu oldalon talál! Telefonos előzetes egyeztetés után az árukínálat megtekinthető személyesen a 1222 Budapest, Sörház utca 39. szám alatt. Ne hagyja ki a nem mindennapi lehetőségünket sem, miszerint a lábazati kövek esetén -40%, a fa utánzatú kövek 55 m2 fölötti vásárlása esetén pedig a termék bruttó árából -25% kedvezményt nyújtunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
albalamella.hu
A napsugárzás árnyoldalán!

Fülledt és verőfényes napsütés várhat ránk az idei nyári szezonban. Sokak kedvelt, várva várt évszakába érkezünk hamarosan, azonban fontos felkészülnünk...

Close