Kövess minket!
  
     

Megalit térkő: antik, mégis új

Megalit térkő: antik, mégis új
2018, február 23.

A térkő manapság egyértelműen a divatos burkolatok közé tartozik. Ha valaki nemcsak pázsitot szeretne, de valami egyébbel is szeretné feldobni ingatlana környezetét, neki ajánljuk a térköveket. A térkövekkel igazán nincsen semmi gondja az embernek, nem kell őket lenyírni, sem öntözni, sem pedig metszeni, mégis nagyon sokáig élvezhetőek előnyeik és egyszerűen teszik stílusosabbá az udvart, a kertet vagy éppen a kocsifeljárót is. Magánházakhoz ugyanolyan ragyogó választás, mint üzletek, vendéglátóegységek környékének a dekorálására.

A térkő ellenálló, hosszú életű, a burkolatnak nem okoz gondot a fagy, a csapadék, sem pedig az UV sugárzás, könnyen tisztítható és gyakorlatilag nem igényel semmilyen karbantartást sem. Számos előnye mellett ráadásul még nagyon sokszínű is. A térkövek között az antikolt darabok is nagyon népszerűek, ilyen a Megalit térkő is.

A www.vianostra.hu weboldalon Ön is megtekintheti térkő kínálatunkat, és válogathat a szebbnél-szebb, kiváló minőségű burkolatokból, melyek között a Megalit térkő is elérhető, többféle változatban. A Megalit térkövek az antikolt termékek közé tartoznak. Mi a különbség a hagyományos és az antikolt térkövek között? Az utóbbiakat úgy készítik, hogy a megszilárdulás után a az egyes darabokat egy speciális berendezésben koptatják, ennek eredményeképpen a felszínük és a széleik szabálytalanná válnak. Olyan lesz, mintha már évek óta ezer meg ezer láb koptatná a térköveket. Nincs két egyforma, ezért is lehet vele még egyedibb hatást elérni.

A Megalit térköveket különböző méretben és többféle színben vásárolhatja meg, szürke, sárgás-narancs, narancs-barna árnyalatokban elérhető. Válassza ki az Önnek tetsző darabokat, és bízza a lerakásukat szakemberre! Tetszés szerint választhatja ki, hogy milyen színek és milyen minták rajzolódjanak ki a térkövek nyomán, az eredmény pedig garantáltan pompás lesz.

Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, hívjon minket a +36-30-218-55-30-as telefonszámon vagy írjon az info@vianostra.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen legyen a télikert stílusa?
Milyen legyen a télikert stílusa?

Egyértelműnek tűnik, hogy a ház belső tereivel harmonikus egységben tervezzük meg télikertünk berendezését, de vannak olyan, stílusbeli szempontok, amiket érdemes...

Close