Kövess minket!
  
     

Készüljön az egyedi és színvonalas kertkialakításra!

Készüljön az egyedi és színvonalas kertkialakításra!
2017, január 5.

Kertje kialakításának tervein gondolkodik, szeretne természetes hatású teraszburkolatot, csak tart az időjárás előidézte problémáktól? Ennek kiküszöbölésére adhat megoldást a speciális eljárással konzervált faanyag – a Telifa -, mely 15 évre garanciálisan védett a korhadás, a gombásodás és a farontó bogarak ellen, amit a színvonalas szolgáltatást nyújtó cégünktől, a Telifa Zrt.-től gondtalanul megvásárolhat.

Kertünk és az ott található eszközeink, bútoraink számtalan környezeti hatásnak vannak kitéve, amik ellen körültekintően kell védekeznünk, így fontos szempont azok tartósságának megnövelése. Kertünk megtervezése során tanácsos gondolnunk arra, hogy olyan eszközök felhasználásával valósítsuk meg a kivitelezést, amelyek hozzájárulnak az időtállósághoz.

Kínálatunkban számos olyan elemet talál, mellyel szebbé, esztétikusabbá – és ami nagyon fontos – tartósabbá teheti kertjét, teraszát. Faburkolataink többféle módon és más-más helyeken felhasználhatóak. Teraszburkolatát és ágyásszegélyeit is beszerezheti nálunk, sőt amennyiben mondjuk belátásgátlóra vagy virágládára lenne szüksége, természetesen mi abban is a segítségére leszünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy udvara és kertje elképzelései szerint legyen kialakítva. Nálunk megtalálhatja a nélkülözhetetlen termékeket ahhoz, hogy szebbé és időtállóvá varázsolhassa kertjét, udvarát, környezetét. Olvasson részletesebben tevékenységünkről az általunk kínált termékekről a www.telifa.hu weboldalunkon!

Legyen természetes hatású, egyedülálló burkolatokkal és eszközökkel kialakított szép és impozáns kertje! Teraszburkolatának beszerzésében, és egyéb faanyaggal, faburkolattal kapcsolatos kérdésének megválaszolásában is készséggel állunk rendelkezésére!
Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-37-341-486–os telefonszámon vagy a telifa@telifa.hu e-mail címünkön!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
starkl.hu
Legyen csodaszép kertje különleges virágokkal!

Alig várja, hogy köszönthesse a tavaszt, és nekiláthasson kertje kialakításának? Úgy tervezi, hogy színes, virágokban gazdag környezetet hoz létre magának,...

Close