Kövess minket!
  
     

Készüljön a tavaszra már most kertjében!

Készüljön a tavaszra már most kertjében!
2017, január 9.

A tél nem éppen a kertgondozás időszaka, hiszen a növények nagy része ilyenkor eldobja leveleit és termését, várva a tavaszi ébredésre. Csak pár olyan növény van, ami képes ilyenkor is életben maradni, de ezek ritkák. Persze ilyenkor is tehetünk növényeink épségéért, és azért, hogy könnyebben vészeljék át a telet, illetve ötletelhetünk, hogy milyen újításokat fogunk véghez vinni kertünkben, ha beköszönt a tavasz.

Ha szeretnénk télen is egy kicsit tenni kertünkért, de olyan újítást keresünk, ami az év minden időszakában megállja a helyét, akkor a fenyőkéreg remek választás lehet. De miért is jó ez? Ha fenyőkéreggel szórjuk le ágyásainkat, azzal nagyon sokat segíthetünk növényeink mindennapos állapotán. Hiszen a fenyőkéreg egy természetes szigetelőréteget képez a külső hőmérséklet és a talaj között, így jó esélyünk van rá, hogy a hideget kevésbé toleráló növényeink nem fagynak el gyökerestül. Illetve a tavaszi olvadásnál is képesek magukba szívni némi nedvességet a fenyőkéreg darabok. Így ezt az újítást akár a leghidegebb hónapokban is eszközölhetjük kertünkben, ha ilyenkor is tenni szeretnénk növényeinkért. Természetesen a melegebb hónapokban még több előnye van ezeknek, hiszen a vízháztartás koordinálásában és a meleg kint tartásában is komoly szerepük van. Persze ahhoz, hogy a megfelelő hatást érjük el, a megfelelő fenyőkéreg fajtát kell választanunk, továbbá érdemes olyan cégtől beszereznünk azt, ahonnan tudjuk, hogy kizárólag minőségi árukat vásárolhatunk.

Ha szeretné szebbé tenni kertjét, és könnyebbé tenni a telet növényei számára, akkor az általunk kínált fenyőkérgeket Önnek találták ki! Kínálatunkban minden olyan fenyőkérget megtalál, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy szebbé és egészségesebbé tegye kertjét! Ha további információkra is kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.fenyokereg.hu –ra!

Ha kérdései adódnának fenyőkérgeinkkel és egyéb termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-20 929 1404 telefonszámon, illetve a weboldalunk „elérhetőségek” menüpontja alatt található üzenetküldő segítségével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Készüljön az egyedi és színvonalas kertkialakításra!
Készüljön az egyedi és színvonalas kertkialakításra!

Kertje kialakításának tervein gondolkodik, szeretne természetes hatású teraszburkolatot, csak tart az időjárás előidézte problémáktól? Ennek kiküszöbölésére adhat megoldást a speciális...

Close