Kövess minket!
  
     

Kertészeti munkákhoz használt gépekre is kell a földmunkagép kezelő képesítés!

Kertészeti munkákhoz használt gépekre is kell a földmunkagép kezelő képesítés!
2017, április 4.

Kertészeti munkákat végez? Kertépítésben, gondozásban, fenntartásban dolgozik, esetleg ilyen területeken dolgozó céget vezet? Ezeken a munkaterületeken szükség lehet olyan munkagépekre, amelyekkel könnyedén elvégezhetik a nagyobb földmozgatással járó munkákat a gyorsabb munkavégzés érdekében. A nagyobb kertépítő cégek rendszeresen használnak földmunkagépeket. A földmunkagépek irányítása saját magunk által is elsajátítható, de ha szervezett munkavégzés keretében használjuk, előírás a megfelelő államilag elismert szakképesítés (OKJ-s vizsga) és a hatósági gépcsoport vizsga (Gépkezelői jogosítvány)! A szakszerű és törvényes használathoz mi segítünk Önnek vagy beosztottainak megszerezni a szükséges képesítéseket!

A különböző földmunkagép kezelői képzéseket több intézményben is megszerezhetik, de ha jövőbeni munkavégzés érdekében, fontos, hogy olyan képzőt válasszanak, ahol Önökkel együttműködve kerül kialakításra az órabeosztás, (akár kihelyezett képzés keretében is) ha fontos, hogy az oktatás minőségi legyen mi ajánljuk magunkat! Cégünknél garantáljuk a megfelelő képzéseket a résztvevők számára, melyhez az Önök számára kialakított egyedi árajánlatot biztosítunk! Több mint húsz éve működő cégünk sokféle OKJ-s oktatást vállal, így biztosíthatjuk oktatóink kellő felkészültségéről, akik évente több száz személyt készítettek már fel a sikeres vizsgára! Ha szeretne kertépítéssel foglalkozni, vagy esetleg más munkákhoz rendelkezik földmunkagépekkel, a biztonságos használathoz és a munkavédelmi törvény előírásainak való megfelelés érdekében küldje el alkalmazottait hozzánk vagy jöjjön el Ön is és szerezzék meg együtt az előírt képesítéseket!

Kotró gépe van? Bobcat rakodóval dolgoznak? Targoncát vezetnek? A tanfolyamunkon a földmunkagépek mellett rakodó és szállítógépekre is megszerezhetik a jogosítványt tanulóink!

Megfelelő felkészítéshez válasszon minket! A szükséges jogosítványokkal elkerülheti az esetleges büntetéseket, valamint Ön és alkalmazottai a munkagépek által gyorsabb munkavégzésre lesznek képesek, ezzel növelve a cég munkabírását! A szabályos földmunkagép kezelői képzést bizonyítja az előírások szerint megújított felnőttképzési engedélyszámunk: E-000496/2014/A005.

Válasszon minket! További tanfolyamokért és szolgáltatásokért látogasson el honlapunkra a www.fuvinfoiroda.hu oldalra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 1 261 0078 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tevékenykedjen kertjében könnyedén és eredményesen!
Tevékenykedjen kertjében könnyedén és eredményesen!

Egyre több időt szükséges kertjében töltenie, hiszen számos feladat sorakozik, amelyeket folyamatosan teljesítenie kell? Annak érdekében, hogy kültéri környezetét minden...

Close