Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszunk megfelelő térburkolatot?

Hogyan válasszunk megfelelő térburkolatot?
2014, március 3.

Kertünk kialakításában a legfontosabb, hogy olyan elemeket válogassunk össze, melyekkel tökéletes összhangot alakíthatunk ki kertünkben. Attól függően, hogy otthonunk milyen stílusú, modern vagy éppen klasszikus, kertünket is hasonlóképpen kell megterveznünk.

Az alap stílusjegyeken túl, érdemes a színek harmóniájára is ügyelnünk. Például, ha házunk vagy teraszunk falán természetes, fahatású lábazati elemek vannak, akkor ajánlott olyan térburkolatot választani, ami hasonló mintájú vagy legalább is árnyalatú. Ezt a technikát mindig érdemes bevetni, hiszen legyen szó bármilyen egyedi motívumról, ha visszaköszön több területén is otthonunkban, akkor egy egységes stílusos megjelenést érhetünk el.

A másik lehetőség, ha különböző formákat és stílusokat ötvözünk.
Ez már egy nehezebb irányvonal, hiszen szűk az a mezsgye, amely elválasztja a stílusos egyedi összhatást a káosztól. Azonban, ha úgy érezzük jó stílusérzékkel rendelkezünk, akkor nem féljünk a különböző mintáktól és színektől, bátran használjuk őket!

Az egyszerűbb megoldások kedvelőinek, jó ötlet lehet csak a színeket variálni. Például válasszunk azonos stílusú vagy mintázatú járólapokat, melyek passzolnak a házhoz és természetesen egymáshoz. Így megtörjük az egyhangúságot, mégis egységes hatást érhetünk el.

Lehetőségek tárháza nyílhat meg előttünk, ha nyitottak vagyunk rá, legyünk bátrak és alakítsuk ki egyedi kertünket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kerttervezo.net  - kerttervezés
Hasznos növények a kertben

Ha zöldségeskertet szeretnénk kialakítani kertünkben, érdemes odafigyelni, hogy milyen növényekkel kombináljuk a veteményesünk ültetvényeit. Amennyiben megfelelő palántákat vagy magokat vetünk...

Close