Kövess minket!
  
     

Hatékony kerti megoldás öntözőberendezéssel

Hatékony kerti megoldás öntözőberendezéssel
2016, július 29.

Kerti tevékenységeit nagy alapossággal végzi, és törekszik arra, hogy mindig a lehető legszebb képet adjon környezete? Ennek érdekében a növények megfelelő öntözése sem elhanyagolható, főként a száraz, meleg hónapokban. Korszerű öntözőberendezéssel kiválóan megoldhatja ezt a problémát.

 

A nyári meleg nem csak számunkra okoz nehézséget, hanem a körülöttünk megtalálható virágok, fák ezreinek is. Ha nem jutnak vízhez, kiszáradásuk veszélye áll fenn. Szerencsések vagyunk, ha otthonunk körül rendben találhatjuk a növényeket, viszont azért, hogy ez így is maradjon, gondoskodnunk kell a megfelelő ellátásukról. Amennyiben pedig most készülünk kertünk kialakítására, célszerű minden fontos tényezőt figyelembe vennünk. Füvesítés során az egyik legkiemelkedőbb feladatunk a folyamatos öntözés. Kevés csapadék, sok napsütés következtében bármit ültetünk, nem a várva várt eredményét fogjuk kapni. A legjobb megoldás, ha öntözőberendezést használunk, amit bármikor beüzemelhetünk, és igényeink szerint locsolhatjuk vele növényeinket. Különféle kivitelezésben juthatunk hozzá, ránk van bízva, hogy milyen típusú öntözőberendezést rendelünk meg.

 

Automata öntözőberendezés használata céljából PROMANURE Kft-nk rendelkezésére áll minden felmerülő kérdésével kapcsolatban. Megbízható, hosszú időn át strapabíróan működő, a kertekben, valamint nagyobb területeken is helytálló öntözőberendezéseket nyújtunk. Fontosnak tartjuk a magas technológiai színvonalat, így mi magunk is kizárólag ennek megfelelő termékeket adunk át minden megrendelőnknek. A www.promanure.hu weboldalunkon részletesen informálódhat szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

 

Szerelkezzen fel Ön is kiváló öntözőrendszerrel, hogy az öntözési feladatok könnyebbé váljanak, és növényei mindegyike rendszeresen, hatékonyan, megfelelő módon legyen locsolva! A témával kapcsolatban szívesen adunk tanácsot. Kérdéseivel pedig megtalál bennünket a 06-20-9344615 –ös telefonszámunkon, vagy az ifagus@upcmail.hu e-mail címünkön.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
36879668 - spring flowers with gardening tools isolated on white background
Egyedien kialakított kert és színes virágok

Egy hosszú nap után alig várjuk, hogy gyönyörködhessünk kertünkben, és gondozhassuk az elültetett növényeinket, amikért mindent megteszünk. Egyedülálló környezetet varázsolhatunk,...

Close