Kövess minket!
  
     

Hatásos védelem a gyomok ellen? A megoldás a fenyőkéreg!

Hatásos védelem a gyomok ellen? A megoldás a fenyőkéreg!
2016, június 24.

Egy kert gondozása és rendben tartása sosem egyszerű feladat, hiszen megannyi szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes és egészséges növények sziluettje lehessen. Alábbi összeállításunkban mutatunk pár praktikus tippet ahhoz, hogy miként előzhető meg a gyomosodás, illetve mire kell ügyelni a locsolást illetően.

Az emberi természethez mindig is hozzá tartozott a kíváncsiság, így az ember, amit csak lehetett megfigyelt, és kamatoztatta a megszerzett tudást. Így történt az erdők élővilágával kapcsolatban is. A tapasztalatok pedig azt támasztották alá, hogy azokon a területeken, ahol a lehullott fenyőkéreg nagyobb területet fedett le a talajon, ott nem alakult ki gyomosodás.

Emellett más pozitív megfigyelések is a fenyőkéreg alkalmazása mellett szólnak. Ugyanis a fenyőkéreggel borított talaj nedvességtartó hatása kedvezőbb, mint a sima földé. Tehát kertünk esetében az öntözést követően egyenletesebben és hosszabban kerül az éltető víz a növények gyökeréhez, így nem égnek meg olyan könnyen a napon, nem száradnak ki, illetve a megfelelő páratartalom is szinten tartható.

Következtetésképpen tehát, ha szeretnénk, hogy növényeink egészségesek legyenek, és ne alakuljon ki a gyomosodás, alkalmazzunk fenyőkérget. Arra azonban fokozottan ügyeljünk, hogy az öntözést így mindenképpen rendszer szerint végezzük, tehát azonos időben történjen, és sose locsoljuk túl a talajt. A fenyőkéreg használata tökéletes megoldást nyújt gyomosodás ellen, ideális a talaj nedvességigényének szabályozásához, és remek dekorációs lehetőséget kínál.

Ha Ön is szeretné kertjét megfelelően ápolni, valamint praktikus megoldást keres, mely a fent említett problémák ellen ideális, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.fenyokereg.hu oldalra, és tekintse meg aktuális fenyőkéregre és más kerti kiegészítőkre vonatkozó ajánlatainkat! Ha kérdése van, forduljon hozzánk telefonon a (+36-20) 929 1404-es számon. Bízza ránk kertje szépségét és épségét!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Szerelje fel kertjét egyedi kerti kiegészítőkkel!
Szerelje fel kertjét egyedi kerti kiegészítőkkel!

Nagy figyelmet fordít az otthona körüli zöld terület megtervezésére, és szeretne igényes, kényelmes kertet magáénak tudni? A nyárias idő közeledtével...

Close