Kövess minket!
  
     

Föld alatti esővízgyűjtők: Locsolás vízfogyasztás nélkül!

Föld alatti esővízgyűjtők: Locsolás vízfogyasztás nélkül!
2020, március 31.

A kertes házakban tavasszal megkezdődik a kertek rendezése és a növények ültetése, aminek egyik alapvető követelménye a folyamatos locsolás a megfelelő növekedés elérése érdekében. Sokan még mindig a csatornavizet használják e célra, aminek nagy hátránya a megnövekedett vízfogyasztás, kiváltképp a nyári időszakokban. Ezért döntenek sokan föld alatti esővízgyűjtők mellett, hiszen nagy térfogatuknak köszönhetően a tartós esőzések során gyorsan megtelnek, így a száraz időszakokban is gond nélkül, környezetbarát módon, költségek nélkül locsolhatunk, hiszen csak egyszeri beruházásként van szükség rá. További nagy előnyük a föld alatti esővízgyűjtőknek, hogy megfelelő kivitelezés esetén szinte láthatatlanok maradnak, így nem zavarják kertünk harmonikus összképét.

A föld alatti esővízgyűjtők telepítésekor meg kell találnunk az ideális pontot az elhelyezéshez, ami nem talajvizes, és ami nem zavar be a növények növekedésébe, mégis azok közelében található meg. Ezen vízgyűjtőket leggyakrabban szivattyúkkal alakítjuk ki, amik egy gombnyomásra segítenek a vízbiztosításban, és ugyanúgy slagra köthetők, mint csatornavíz esetén. Számos méretű föld alatti esővízgyűjtő közül válogathatunk a 420 literestől kezdve egészen a 25.000 literesig, és érdemes kertünk méretéhez, valamint a növények mennyiségéhez viszonyítva kiválasztanunk a megfelelő térfogatút.

Ha a tavasz beköszöntével Ön is úgy határozott, hogy egyszeri beruházással föld alatti esővízgyűjtő mellett döntene és így csökkentené nyári locsolásra fordított költségeit, ismerje meg a PolyDuct Zrt. szolgáltatásait! Műanyagipari cégünk 1992 óta foglalkozik rotációs műanyagöntési, valamint szerszámgyártási szolgáltatásokkal. Fő profilunk a vízipari, urbanizációs és ipari kooperációs feladatok ellátása, és webáruházunk segítségével kényelmesen vásárolhat első osztályú föld alatti esővízgyűjtőt otthonába, aminek köszönhetően az esővizet a lehető legjobb módon hasznosíthatja!

Webáruházunkban, a www.profitartaly.hu weboldalon megismerheti az általunk gyártott és forgalmazott föld alatti esővízgyűjtőket, és meg is rendelheti azokat! Emellett szállítótartályokat, házi vízműveket, szivattyúkat, olajleválasztókat, hordókat és aknákat is forgalmazunk. További információ vagy személyes tanácsadás esetén várjuk jelentkezését a 06 54 480 666-os telefonszámon, valamint a polyduct@polyduct.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
vianostra.hu.19okt
Térkő olcsón, de kiváló minőségben? Nézzen szét a Vianostra tékövek között!

Aki építkezik vagy szeretne néhány újítást, változtatást eszközölni a környezetében, annak egyszerre kell az árat és az érte kapott minőséget...

Close