Kövess minket!
  
     

Fenyőkéreggel gátolhatja a gyomosodást, és óvhatja a növényeit

Fenyőkéreggel gátolhatja a gyomosodást, és óvhatja a növényeit
2020, július 17.

Fontosnak tartja, hogy szép, rendezett legyen a kertje, de nincs elég ideje a feladatok ellátására? Sokkal egyszerűbb lenne a kertgondozás, ha nem kellene a gyomirtással foglalkoznia? Ha még nem ismerkedett meg a fenyőkéreggel közelebbről, itt van az ideje! Ezzel a nagyszerű, természetes anyaggal gátolhatja a gyomosodást, és sokat tehet a növények egészséges fejlődéséért.

A természet rendje, hogy lehulló falevelek, gallyak lepik el a talaj felszínét. Egyre többen fordítanak nagy figyelmet a mulcsozásra, hiszen ezzel a módszerrel hatékonyan védhetők a növények, és megakadályozható a gyomosodás. Ha fenyőkérget használ fel a talajtakaráshoz, minden szempontból kiváló eredményt érhet el, ugyanis ez a természetes anyag:

  • Növeli a talaj szervesanyag-tartalmát.

  • Megőrzi a nedvességet.

  • Hővédelmet nyújt.

  • Meggátolja a gyomok fejlődését.

  • Dekoratív megjelenést kölcsönöz.

Ha nem akar sárban közlekedni, vagy játékokat helyez el szabadtéren, és szeretne ütéscsillapító burkolatot, szintén érdemes a fenyőkéreg felhasználása mellett dönteni. Cserepes növényekhez is kitűnő ötlet fenyőkérget választani, mivel jól mutat, és segít a nedvességet megtartani.

Kiváló minőségű termékekhez juthat hozzá kedvező áron, ha felkeresi Kátai Kertészetünket! Többféle fenyőkéreg közül választhat a célnak megfelelően, amelyekről részletes információt nyújtunk, így biztos, hogy jól dönthet. A fenyőkéreg megoldás lehet a tuják, a virágok, a közepes cserjék között, a fák és a gyermekjátékok alatt, valamint kiváló ötlet a kerti sétáló utakat, az autóbeállót is ezzel az anyaggal borítani. A tervei megvalósításához beszerezheti tőlünk a megfelelő mennyiségű terméket, és kifogástalan eredményt érhet el. Bővebb információért látogasson el a www.fenyokereg.hu weboldalra!

Legyen szép, rendezett a környezete! Biztosítsa a növények védelmét egész évben, és akadályozza meg a gyomok fejlődését fenyőkéreggel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9291404-es telefonszámon, és kérje ajánlatunkat, tegye fel a felmerülő kérdéseit bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
föld alatti esővízgyűjtők
Föld alatti esővízgyűjtők: Locsolás vízfogyasztás nélkül!

A kertes házakban tavasszal megkezdődik a kertek rendezése és a növények ültetése, aminek egyik alapvető követelménye a folyamatos locsolás a...

Close