Kövess minket!
  
     

Esztétikus térburkolatok és a kreativitás

Esztétikus térburkolatok és a kreativitás
2014, április 23.

A rohanó és dolgos mindennapok után mindenkinek jól esik egy esztétikus és szépen kialakított kertben kipihenni fáradalmait, kellemes pillanatokat együtt tölteni a családdal és a barátokkal, azonban ahhoz, hogy kertünk maximálisan kiszolgálhassa esztétikai és kényelmi igényeinket, kellő körültekintéssel kell megterveznünk és kialakítanunk a teret. A mai modern kertek egyik legfeltűnőbb és legmeghatározóbb elemei a különböző térburkolatok, melyek széles választékában mindenki megtalálhatja az elképzeléseihez illeszkedő megoldást, azonban egy kis fantáziával a legegyszerűbb burkolóelemekből is lenyűgöző és dekoratív felületeket alakíthatunk ki.

Burkolati minták

Kertünk kialakítása és szépítése közben számos megoldás kínálkozik és különösen nagy lehetőségek rejlenek a térburkolati mintákban, hiszen gyakran nagy felületeket kell lefedni, ahol jól érvényesülhet egy-egy kreatív motívum, színösszeállítás, felületkialakítás, stb. A térburkolat kialakítása során csupán a képzelet szabhat határt:

  • Egyedi színösszeállítások.
  • Klasszikus motívumok: sakktábla minta, futósoros minta, halszálka minta, stb.
  • Virág és növény motívumok tetszés szerint.
  • Modern vagy klasszikus geometrikus motívumok: futókutya motívum (görög minta), sokszög minták, centrális elhelyezés, stb.
  • Adott stílus mintái: mediterrán mintavilág, ázsiai mintavilág, afrikai mintavilág, szecessziós minták, modern, letisztult formák, stb.
  • Stilizált állatmotívumok.
  • Ízlés szerinti egyedi kialakítások.

A széles piaci kínálatban mindenki megtalálhatja az elképzelt térburkolati mintának leginkább megfelelő anyagokat, melyet egy kis türelemmel és kézügyességgel akár saját maga is kivitelezhet, valamint kérheti szakember segítségét is.

Válasszon minőségi térburkolatot!

A Full-Építő Kft. széles térburkolati termékválasztékkal várja minden kedves új és meglévő ügyfelét, melyben mindenki megtalálhatja az elképzeléseihez leginkább illeszkedő anyag, forma és színmegoldásokat. Cégünk kizárólag minőségi és időtálló térburkolatokat kínál, melyekkel kellemessé és otthonossá varázsolhatja kertjét. Látogasson el a www.kreativo.hu weboldalra és válogasson kedvére, valamint bővebb tájékoztatásért és szakmai segítségért keresse bizalommal kollégáinkat a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Természetes hatás, modern minőség

Az emberiség évezredek óta szoros kapcsolatban él a természettel és a mindennapjai során, valamint az alapvető létfeltételek megteremtéséhez a legkülönbözőbb...

Close