Kövess minket!
  
     

Egy ház szépsége a kertjénél kezdődik

Egy ház szépsége a kertjénél kezdődik
2014, február 28.

Amikor az ember egy kertes házba költözik, számolnia kell azzal, hogy nem csak a házát és lakóterét kell rendeznie és ápolnia, hanem saját kis oázisát is gyakran kell majd gondoznia. Mégis sokan döntenek úgy, hogy megéri a befektetett energia egy gyönyörű saját kertért cserébe, és milyen igazuk van!

Cégünk, a Kreatívkő éppen azért jött létre, hogy segítségére legyen a kertbarátoknak, saját kis oázisuk létrehozásában. Termékeink széles választékával, szeretnénk biztosítani azt a hátteret, mellyel mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek leginkább megfelelő dekoratív kertépítő elemeket. Többek között forgalmazunk kert tipegőket, melyekkel feldobhatja kertje külsejét. Ha szeretne ösvényeket kialakítani például a ház kijáratától a tűzrakóhelyig, bájos megoldás lehet egy-egy egyedi mintájú tipegő elhelyezése.  Ha kedveli az egyedi mintákat, választhat a különböző állatminták közül, például lovas, madaras vagy őzikés. Remek ötlet lehet, a békás tipegő kihelyezése a kerti tóhoz vezető úton. Ha pedig az egyszerűbb, letisztult minták és alakzatok híve, akkor is megtalálja kínálatunkban a megfelelő darabot, például egy fakeresztmetszetet idéző darabbal. Ezek a termékek nem csak tipegőkként alkalmazhatók, hanem dekoratív célokra is, hiszen egyedi mintázatukkal különleges díszei lehetnek kertjének.

Összefoglalva miért is ideális választás a kerti tipegők kihelyezése egy kertbe?

Ha szeretné kertjének különböző pontjait összekötni egy-egy látványos, mégis természetes elemmel, akkor ez az ideális választás. Alapanyagának köszönhetően nem kirívó, oda nem illő hatást ér el, hanem egy egységes természetes képet alakíthat ki kertjében!

Unja már a szabvány kerteket? Mindenhol ugyanazok az elemek köszönnek vissza, csak pepitában? Ez nem történhet meg, ha egyedi termékeink közül választ! Különleges mintáinkkal, büszke lehet kertjére, amit otthonának vendégei is értékelni fognak.

Végül pedig a praktikum! Minden háztartásban megesnek kisebb-nagyobb balesetek, melyek során megsérülhetnek a talajon lévő elemek. Leejtünk egy nehezebb tárgyat és megtörik a csempe, vagy jobb esetben csak megreped. Ilyenkor cserélni kell a hibás darabot, hiszen télen könnyedén elfagyhat, ami tovább roncsolja állapotát. Nem így a kerti tipegőknél! Egyszerűen csak az adott darabot kell kicserélni, és már el is felejthetjük a problémát!

Nézzen körül kínálatunkban és válassza ki a kertjéhez és ízléséhez leginkább passzoló változatot! Kérdés esetén ne habozzon felkeresni minket a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mire figyeljünk sziklakert építése során?

Manapság igen nagy népszerűségnek örvendenek a sziklakertek. Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a vállalkozó kedvű hobbikertészeknek, akik sziklakerttel...

Close