Kövess minket!
  
     

Dekoratív kerti építmények és burkolatok

Dekoratív kerti építmények és burkolatok
2014, december 16.

Manapság a kert kialakítása és berendezése során számtalan lehetőség kínálkozik a tulajdonosok számára, hogy igazán kényelmes és esztétikus életteret teremthessenek, amely otthont ad a családi és baráti eseményeknek. A belső terekhez hasonlóan a kert tervezése során is különféle stílusirányzatok és kreatív ötletek közül választhatunk vagy ízlésesen kombinálhatjuk őket, legyen szó a növények elhelyezéséről, vagy kerti építmények kivitelezéséről.

Kerti építmények és burkolatok

A legtöbb kerti építmény nem csupán esztétikai célokat szolgál, hanem funkcionálisan kényelmünket vagy szórakozásunkat is biztosíthatják, természetesen amellett, hogy maximálisan beleilleszkednek a kialakított környezetbe. A kerti építmények stílusát és megjelenését a különféle kültéri burkolattípusok jelentősen meghatározzák vagy éppen kifinomulttá, extrémmé és kreatívvá varázsolhatják.

  • Kerti sütögető: Napjainkban igen népszerűek az épített sütögetők, melyek a környezetbe illeszkedő burkolattal borítva nem csupán hasznos, de hangulatos és esztétikus megoldást is kínálnak, például természetes hatású burkolatok, díszkövek és lábazati kövek.
  • Kerti padok és asztalok: A kerti bútorok épített és burkolt variációi egyre népszerűbbek manapság, melyekhez ízlésünk szerint válogathatunk térburkolati vagy lábazati köveket, például mediterrán stílusirányzat, rusztikus megjelenés, stb.
  • Kerti hidak: Számtalan dekoratív és minőségi térburkolat kínálkozik egy-egy kerti híd építéséhez vagy burkolásához.
  • Kerti csobogók és szökőkutak: A burkolati lehetőségeknek csupán képzeletünk szabhat határt, valamint hangulatos kerti tipegőkkel is kiegészíthetjük az egyes elemek környezetét.

A kerti burkolati lehetőségek igen széles skálán mozognak, melynek következtében ízlésünk és céljaink szerint válogathatunk számtalan természetes hatású, rusztikus, klasszikus és modern térburkoló kő és díszelem között.

Minőség és széles választék!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik dekoratív burkolati elemeket keresnek a természetes és egyedi élettér kialakításához kertjükben is. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Minőségi és természetes teraszépítés és burkolás

Kertünk szépítgetése, bővítése, fejlesztése és a kerti elemek építése szorosan hozzákacsolódik otthonunk és életterünk kialakításához, melyhez napjainkban változatos lehetőségek kínálkoznak...

Close