Kövess minket!
  
     

Balkonládát az erkélyre!

Balkonládát az erkélyre!
2015, június 2.

A társasházakban élőknek nem egyszerű feladat a jó idő beköszöntével virágmezővé borítani környezetüket, ám az erkély lehetőséget adhat néhány egyedi megoldásnak. Szerencsére akad egy kis segítség, különösen a balkonládák tekintetében.

A balkonládák kiválóan elhelyezhetőek az erkélyeken, és számos előnyös tulajdonságuknak köszönhetően igen népszerű megoldást jelentenek napjainkban. A környezeti hatásoknak rendkívül jól ellenállnak, víztartó és vízelvezető hatásuk is nagyszerű. Nem mindenki rendelkezik kertészi tapasztalatokkal, sőt, sokakat nem is érdekel igazán a növénygondozás, direkt kevésbé igényes növényeket választanak, melyek között számos gyönyörű típus elérhető. Édenkerti hangulatot könnyen teremthetünk a színpompás, és finom illatú növényekkel, így a társasház is virágba borulhat tavasszal.

Számos balkonnövény áll rendelkezésünkre, melyek üde színfoltjai lehetnek az erkélyünknek, választhatunk bokros- és folyó-, valamint egynyári növények közül is. A legközkedveltebbek közé tartoznak a muskátlik, petúniák, begóniák, fuksziák, illetve a borostyánok. A növényfajtáktól függően érdemes kiemelt figyelmet szentelni a balkonládák víztartására és vízelvezetésére, mivel a virágok eltérő igénnyel rendelkeznek.

Cégünk árukínálata minden ügyfelünk számára kiemelkedő minőséget biztosít, köztük számos balkonládát is kínálunk érdeklődőinknek. A termékek választéka folyamatosan bővül, ezáltal még színesebbé téve a választékot, és fenntartva a vásárlói elégedettséget. A különféle kivitelű balkonládák 20 cm-től egészen 100 cm-ig megtalálhatóak, illetve kiegészítőkkel is várjuk a kedves érdeklődőket. Kínálatunkban virágföldek és öntözőkannák is szerepelnek, így a növények gondozása is egyszerűen megoldható segítségünkkel.

Tekintse meg a termékeinket www.bandyplastics.hu weboldalunkon, és rendeljen bátran balkonládáink közül! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink segítenek Önnek az info@bandyplastics.hu e-mail címen keresztül, vagy telefonon, a +36 70 594 5105-ös számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Miért hódítanak a térkövek napjainkban?

Lakásvásárlás, illetve felújítás esetén mindenki az igényes, és korszerű kialakításra törekszik. Nemcsak a lakásbelső, hanem a kültér rendezése is hozzájárul...

Close