Kövess minket!
  
     

Az ideális megoldás autóbeállókhoz: fenyőkéreg

Az ideális megoldás autóbeállókhoz: fenyőkéreg
2019, szeptember 19.

A fenyőkéreg egy nagyon sokoldalú anyag, rengeteg felhasználási módja létezik. A legnépszerűbb a gyomosodást megakadályozó talajtakaróként való alkalmazás, de ezen kívül még számtalan területen kiválóan megállja a helyét. Nagyon jó például a kerti játszótér alá, de ideális választásnak bizonyul autóbeállókhoz is. Hogy pontosan miért? Nézzük!

A legtöbb ember, akinek a kertjében van autóbeálló, megszenvedi a sáros időszakokat. Természetesen le lehet betonoztatni a kérdéses részt, de ez nem feltétlenül jó megoldás, hiszen sokan érthető okokból igyekeznek megőrizni a lehető legtöbb zöldfelületet. Azonban amikor nagy sár, latyak van, az jelentősen megnehezíti a garázsba való beparkolást. Az autó csúnya keréknyomot hagy a kertben, könnyen belesüpped, sőt, az is előfordul, hogy beleragad. Arról nem beszélve, hogy az ember cipője is beleragadhat, és az autó is csupa sár lesz. Mindezt megakadályozhatjuk, ha az autóbeállót fenyőkéreggel borítjuk be. A fenyőkéreg megakadályozza a sár kialakulását az érintett területen, az autó bármilyen időben könnyen végigmehet rajta, és nem is hagy nyomot.

A fenyőkérget érdemes akár a két keréknyom alá is végigszórni, de választhatjuk azt a megoldást is, hogy teljesen beborítjuk vele a beállót. Ebben az esetben célszerű egy picit szélesebbre tervezni az utat, hogy a járműből kiszállva a cipő tisztaságát is megvédje. A fenyőkéreg mindemellett megakadályozza azt is, hogy az autóbeálló elgazosodjon, hiszen nem engedi kinőni a növényeket. Így a terület sokkal szebb, rendezettebb lesz, ráadásul könnyen karbantartható, mégis természetes.

Szeretné Ön is, ha az autóbeállója mindig tiszta, jól használható, igényes és karbantartott lenne? A fenyőkéreg jó választás lesz hozzá hosszú távon is! Amennyiben szeretne többet megtudni a témával kapcsolatban, keresse fel a www.fenyokereg.hu weboldalt! További tájékoztatásért hívjon minket a 06-20-929-1404-es telefonszámon vagy küldjön nekünk üzenetet honlapunkon keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tofolia.eu.19jul
A geotextília áráról röviden

A kerti tavak építése tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnének egy békés kis szigetet csempészni a kertjükbe olyan formában, ahogyan azt...

Close