Kövess minket!
  
     

A térkövekben rejlő lehetőségek

A térkövekben rejlő lehetőségek
2014, február 24.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a térkövek, hiszen ez egy rendkívül látványos megoldást nyújt a burkolásra. Számos kertben a két véglet uralkodik, vagy egyszerű betont használnak burkolás céljára, vagy egyáltalán nem gondoskodnak az optimális közlekedési lehetőségek biztosításáról és csupán földúton vagy a füves területeken áthaladva lehet eljutni egyik pontból a másikba. Az előbbi eset nem igazán esztétikus megoldás, az utóbbi pedig a praktikusság szempontjának nem tesz eleget.

A térburkolat elsődleges feladata, hogy összekösse a lakóházat, illetve egyéb építményeket, például a garázst vagy tárolót, a kert növényekkel tarkított részeivel. Ennek célja, hogy anélkül biztosítsa a szabad közlekedést a kertben, hogy rálépnénk a növényekre, vagy kitaposnánk a füvet.

A térkövek legnagyobb előnye, hogy a kert kialakításának, illetve a lakók ízlésének megfelelően szinte bármilyen formában variálhatóak. Játszhatunk a színekkel és mintákkal, de választhatjuk az egészen egyszerű változatokat is.

Ha mutatós és praktikus burkolati megoldást keres kertjébe, fontolja meg a térkövek használatát!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kerttervezo.net.kerttervezés.1
Mire érdemes figyelni növénytelepítés során?

Mindenki, akinek van kertje, arra törekszik, hogy szép, ápolt legyen, hiszen ez az a hely, ahol egy fárasztó nap után...

Close