Kövess minket!
  
     

A terasz, mint a kert dísze

A terasz, mint a kert dísze
2017, augusztus 22.

A terasz a kert fontos része, hiszen lehetőséget ad a természettel való kapcsolatra, és mégis a ház része, kint élvezhetjük a szabad levegőt, pihenhetünk, olvashatunk, vagy rendezhetünk hangulatos vacsorákat, összejöveteleket. Ráadásul kis odafigyeléssel a terasz a kert dísze is lehet!

Mivel otthonunk részéről van szó, a terasz kialakítása során stílusban érdemes követni a beltéri hangulatot, de vannak speciális szempontok, amelyeket mindenképp érdemes szem előtt tartanunk. A bútoroknak tűrniük kell a nedvességet, a napfényt, a kárpitos részeket pedig le kell tudnunk szedni róluk, részben az időjárás miatt, részben azért, mert a szabadban gyorsabban szennyeződnek.

Közvetlen napfénynél a teraszt célszerű árnyékolnunk különféle eszközökkel vagy akár növényekkel. Akár kisméretű virágtartókból is fölfuttathatunk futónövényeket. Ezek az árnyékoláson kívül a védettség érzését is nyújtják a teraszon pihenőknek, emellett zöldek és virágok nélkül nem is lehet igazán esztétikus látvány a teraszunk. A kerti virágtartók, kerámia edények és nagyobb méretű kaspók berendezéshez illő kialakítása szintén lényeges az összkép szempontjából.

A terasz hangulatossá tételéhez a színek harmóniája is fontos! Az üde, vidám terrakotta, zöld és sárga a leggyakoribb választás, de lehetünk merészebbek is, ha illik egyéniségünkhöz a vörös, a narancs, a kék, de akár a lila is. Ha akár csak pár négyzetméter terület áll rendelkezésünkre, alakítsuk ki gondosan. Legyen rendezett, erősítse a ház belső és külső összhangját, hiszen sok örömet jelenthet nekünk, családunknak és barátainknak a pihenés színvonalának emelésével!

Ha Ön is szeretné feldobni terasza hangulatát néhány egyedi kaspóval vagy kerti virágtartóval, cégünk webáruházában széles kínálatból választhat a stílusának megfelelő darabokat! Látogasson el a www.bbgarden.eu weboldalunkra, kérdés esetén pedig hívjon bennünket bátran a +36-20-950-4358-as telefonszámon, de e-mailben is elérhetőek vagyunk a bbgarden14@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mit érdemes tudnunk a csepegtető csövek tulajdonságairól és telepítéséről?
Mit érdemes tudnunk a csepegtető csövek tulajdonságairól és telepítéséről?

Csökkenteni szeretne az öntözések során felhasznált víz mennyiségén? Költséghatékony, ugyanakkor korszerű megoldást keres ennek céljából? Csepegtető öntözéssel minden szempontból előnyösen...

Close