Kövess minket!
  
     

A napsugárzás árnyoldalán!

A napsugárzás árnyoldalán!
2015, március 31.

Fülledt és verőfényes napsütés várhat ránk az idei nyári szezonban. Sokak kedvelt, várva várt évszakába érkezünk hamarosan, azonban fontos felkészülnünk a napsugárzás hátulütőire. Ha nem vagyunk elég figyelmesek, akár komoly bőrkárosodást is szenvedhetünk. Nemcsak a melanómától kell tartanunk, hanem a ráncosodás kialakulásától, barna öregségi foltoktól és a korán elöregedő bőrtől is.

Kiemelt figyelmet kell szentelnünk tehát a megelőzésre, melyet többféleképp tehetünk meg. Jelenleg a napvédő krémek temérdek változata árasztja el az áruházak polcait. Bőrtípustól, illetve erősségi szinttől függően találhatjuk meg számunkra a legideálisabb terméket. Ha azonban a napsütést ezen krémektől mentesen is szeretnénk élvezni, akkor remek megoldást nyújthat a napvitorlák használata.

A napvitorla egy olyan árnyékolástechnikai eszköz, mely teraszokon, erkélyeken, balkonokon, nyílászárókon és kertekben egyaránt alkalmazható. Azért nélkülözhetetlen az otthonunkból, mert strapabíró, mobilis és megbízható lefedettséget biztosít. Egyedülálló ékköve lehet a kültéri környezetünknek, ugyanis különféle egyedi méretek és formák közül választhatunk, ha az Alba Lamella Kft. -nél vásárolunk. A napvitorlák légáteresztő anyagból készülnek, az időjárás viszontagságainak jól ellenállnak, és minden nehézség nélkül felhelyezhetőek.

A székesfehérvári központtal rendelkező Alba Lamella Kft. az egyik leglendületesebben fejlődő cég, melynek célja, hogy ügyfelei a lehető legnagyobb megelégedettséggel zárják a vételezést. Széles választék, magas minőség, folyamatos megújulás és a legkorszerűbb termékek várják a kedves érdeklődőket.

További részletes tájékoztatás ügyében keresse fel a www.albalamella.hu weboldalt! Telefonos elérhetőségen keresztül kérdéseire azonnal választ kaphat, melyhez a +36-70-420-1933 vagy a +36-70-389-1936 számot kell tárcsáznia. Írjon bátran a info@albalamella.hu e-mai címre és látogasson el személyesen a 8000 Székesfehérvár, Parajdi út. 5. szám alá! Vásároljon most napvitorlát, és még idejében előzze meg az napsugárzás okozta egészségügyi kellemetlenségeket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu
Dekoratív kerti építmények és burkolatok

Manapság a kert kialakítása és berendezése során számtalan lehetőség kínálkozik a tulajdonosok számára, hogy igazán kényelmes és esztétikus életteret teremthessenek,...

Close