Kövess minket!
  
     

A hintaágy a hintatetővel együtt teljes!

A hintaágy a hintatetővel együtt teljes!
2017, július 26.

A nyári időszakban kifejezetten sok időt töltünk a kertünkben, ezért ilyenkor a kerti bútorok kényelmének kiemelt szerepe lesz. Egyértelműen a legnépszerűbb kerti bútornak tekinthető a hintaágy, mely szinte elengedhetetlen kelléke a nyári pihenésnek. Nem véletlenül ennyire kedvelt kerti bútor a hintaágy: rendkívül kényelmes, relaxáló és akár több ember is elfér rajta.

Bár egyértelműen megéri az árát, egy igazán magas minőségű hintaágy nagyobb kiadást jelenthet, ezért ha úgy döntünk, hogy vásárolunk egyet, értelemszerűen szeretnénk, ha hosszú éveken keresztül kifogástalan állapotban maradna. Mivel a hintaágy szabadtéren van, ezért fontos számára valamiféle védelmet biztosítanunk. Sok otthonban nem tudják a tulajdonosok elrakni a hintaágyat rossz idő esetén, ilyenkor a hintaágy szélsőséges időjárási viszonyoknak van kitéve, ami sérülésekhez vezethet. Mindenképp érdemes ezért a hintaágyhoz hintatetőt is beszereznünk, így jobban védeni tudjuk hintaágyunkat az esetleges sérülésektől. A hintatető megvédi hintaágyunkat az esőtől, hiszen egyrészt felfogja az esőt, másrészt vízlepergető hatásának köszönhetően nem ázik át. A hintaágy egyik legnagyobb ellensége a nedvesség, de hintatetővel elkerülhetőek a károk.

Természetesen egyéb praktikus haszna is van a hintatetőnek, ugyanis remek árnyékoló, ami a nyári melegben kifejezetten fontos szempont! Harminc oC felett már keveseknek van kedve a napon üldögélni, hintatetővel pedig kellemes árnyékban ücsöröghetünk a kertben. Mivel a hintatető állítható, így ha mégis napra vágynánk, elég felhajtanunk, és már élvezhetjük is a napfényt!

Hintaágyához hintatetőre lenne szüksége? Rendeljen tőlünk! Amennyiben lecserélné hintaágyát vagy más kerti bútorokra van szüksége, akkor is jó helyen jár nálunk! További információért látogasson el honlapunkra, a www.fabutorgyartas.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-57-443-080-as telefonszámon, illetve a fortkom@invitel.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Pihenjen kényelmesen kertjében!
Pihenjen kényelmesen kertjében!

Alig várta Ön is, hogy beköszöntsön a jó idő, és egyre többet lehessen a szabadban? Nagy gondot fordít külső környezete...

Close