Kövess minket!
  
     

A gondos állattartásról bővebben

A gondos állattartásról bővebben
2016, október 28.

Gyermeke imádja az állatokat, rendszeresen jár lovagolni? Esetleg üresnek érzi farmját, birtokát, hiányzik belőle az élet? Elgondolkozott már azon, hogy lovat tartson, de nem tudja mik a lehetőségek, szabályok? Mi segítünk!

A lovakat mindenki szereti, gyönyörű, büszke állatok, boldogságot visznek az emberek életébe, kiváló háziállatok, de otthoni tartásuk nem olyan egyszerű, mint más háziállatok esetében. Lovak tartásánál szigorú előírásoknak kell megfelelni, hogy az állat boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen! Legelső lépés a hely biztosítása számára, a megfelelő istálló kialakítása.

Az istállótechnika az állatok számára kényelmes, lakható, az előírásoknak megfelelő istálló kialakításával foglalkozik. Az istállók építésénél fontos, a bokszok mérete, elrendezése, de főleg az állatok biztonsága, ugyanis a lovak hajlamosak hátrarúgni és így elengedhetetlen a megfelelő kerítés és rács kialakítása, hogy lábuk ne sérülhessen! Az istállótechnika nem csak a bokszok és kerítések megfelelő építésével foglalkozik, de a talajjal is. Oda kell figyelni a járófolyosók és a bokszok talajának minőségére, annak kialakítására, hogy a ló és a lovas is biztonságban közlekedhessen, illetve pihenhessen. Újféle technikával is kialakíthatjuk kedvencünk lakhelyét, hogy azt könnyebben tisztíthassuk, kényelmesebben járhassunk rajta. Így a trágya elhelyezése, felhasználása is könnyebb lehet.

Az istállótechnika rengeteg apró részletből áll, hogy biztosítsa állat és ember biztonságát és kényelmét, illetve a lovak számára legoptimálisabb hely kialakítását. Ezért állunk rendelkezésére a Promanure Kft-nél, ahol szakembereink készséggel segítenek istállója kialakításában, a gondtalan állattartás biztosításában!

Keressen minket bizalommal a 06-20/9344615-ös telefonszámon, vagy az ifagus@upcmail.hu e-mailcímen, illetve tájékozódjon széles profilunkról a www.promanure.hu weboldalon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Szeretne hibátlan virágoskertet? Védje az ágyásokat fenyőkéreggel!
Szeretne hibátlan virágoskertet? Védje az ágyásokat fenyőkéreggel!

Nyílván minden kertész arról álmodik, hogy kertje egészséges és pompázatos legyen, tele szebbnél-szebb növényekkel és virágokkal. A gyomosodás azonban sokak...

Close