Kövess minket!
  
     

A geotextília áráról röviden

A geotextília áráról röviden
2019, július 23.

A kerti tavak építése tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnének egy békés kis szigetet csempészni a kertjükbe olyan formában, ahogyan azt elképzelték. Egy kis tavacska, növényekkel körbeültetve, halakkal, tavi rózsákkal megtöltve szemet gyönyörködtető látvány, és az ingatlant is megszépíti. A kerti tó szakértelemmel megépítve sokáig csodás kiegészítője a kertnek, és megőrzi eredeti állapotát hosszú évekig, mintha csak maga a természet teremtette volna oda. A kerti tavak megépítésének az egyik alapvető eszköze a geotextília.

A geotextília egy szintetikus anyag, amit méretre vágva a mesterséges kerti tó alá kell rögzíteni. Ez adja a tó „bélését”, és gondoskodik arról, hogy a tómeder stabilabb, egyenletesebb legyen, valamint védi azt a külső hatásokkal szemben.

A geotextília árak természetesen nem mindenhol ugyanolyanok. Mitől függ, hogy mennyi a geotextília ára? Először is többféle típusa van forgalomban. Anyagát tekintve polipropilénből készült, műanyag, amiből megkülönböztethetünk szőtt és nem szőtt változatot is. A geotextilía két fő tulajdonsága mentén határozható meg, a sűrűsége és a szakítószilárdsága révén.

A geotextília árát befolyásolja tehát az, hogy pontosan milyen típust választunk, illetve a kiválasztott anyag milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ha megvan az a modell, amire előreláthatólag szükség van, még hátra van a mérés is. A geotextília méretre kapható, így ha megvan a leendő kerti tó mérete, ennek alapján már tudni fogjuk, milyen mennyiségre van szükségünk a tómeder kialakításához és nagyjából mennyi lesz a geotextília ára.

Ismerje meg cégünk ajánlatát! A www.tofolia.eu címen keresztül a weboldalunkra jut el minden érdeklődő, aki mesterséges kerti tó építését fontolgatja, és kedvező geotextília árakat keres. Nálunk minden szükséges hozzávalót egy helyen megtalál, ami nélkülözhetetlen a kerti tavak szakszerű és teljes kivitelezéséhez. Válasszon minket, és vásároljon megfizethető áron kimagasló minőségű termékeket, köztük geotextíliát is! Elérhetőségeink egyikén keressen minket bizalommal, és érdeklődjön aktuális geotextília árainkról az info@tofolia.eu e-mail címen vagy a 06-70-946-1727-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tahi.hu.19jun
Hagyományostól a különlegesig – válasszon a kert stílusának megfelelő díszfát!

A díszfák meghatározó elemei kertünknek, hiszen hosszú éveken át díszítik azt, emellett megszűrik a levegőt a sok portól, és elrejtik...

Close